Webdesign & -development: PanSign Communicatie
Ondernemers Zuid / Panningen

Activiteiten

Ledenuitstapje 11 september 2017

Het jaarlijkse ledenuitstapje stond dit jaar gepland op maandag 11 september 2017.

Met een grote enthousiaste groep ondernemers vertrokken we 's morgensvroeg met de bus van Ghielen richting Ospel voor een bezoek aan 't Slakkenhuys. Hier vertelde Sjoerd van Kessel vol enthousiasme hoe hij is begonnen met het kweken van slakken. Hierna volgde een rondleiding met aansluitend voor de liefhebbers nog een proeverij.

 

Lees meer »

Ledenuitstapje 12 september 2016

Op maandag 12 september zijn we weer een hele dag met een leuke groep ondernemers op pad geweest. Na een heerlijk ontbijt, verzorgd door Harald van Beek, bij de Jumbo in Panningen, zijn we met de bus vertrokken naar een van de distributiecentra van Jumbo in Veghel. 

Lees meer »

Bezoek Wijnerij de Belaeving

Op dinsdag 8 maart hebben we na de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering een bezoek gebracht aan Wijnerij de Belaeving in Egchel.

Lees meer »

Ledenuitstapje 14 september 2015

Op maandag 14 september zijn we met een kleine groep ondernemers op pad gegaan naar Duitsland.

Allereerst werden we ontvangen bij Pure Ingredients / Mekka Food waar 2 enthousiaste jongens, wonende in Panningen, vertelde hoe Mekka Food is ontstaan.
Wat is er in al die jaren gebeurd? Wat is Halal? Waarom wel of waarom juist niet Halal produceren? Wat doet een naam als Mekka Food? Waarom nu ook Lekker & Anders?

Lees meer »