Webdesign & -development: PanSign Communicatie
Ondernemers Zuid / Panningen

Save the date 23-3-18

27-10-2017

Afgelopen jaren heeft de gemeente Peel en Maas een banenmarkt georganiseerd. Daarnaast
namen onderwijs en bedrijfsleven deel aan activiteiten om leerlingen geïnteresseerd te krijgen
voor techniek. In 2018 willen we al deze activiteiten bundelen tot één gezamenlijke bijeenkomst:

Meet2Match Peel en Maas

Lees meer »

Koopzondagen december 2017

Bericht van Gemeente Peel en Maas:

Het college heeft besloten voor zondag 24 en 31 december 2017 ontheffing van de Winkeltijdenwet te verlenen, zodat winkels in Peel en Maas op voornoemde dagen van 08.00 tot en met 18.00 uur geopend kunnen zijn.

Centrum Journaal dec 2017

VEEL GEZELLIGHEID NOG DEZE LAATSTE MAAND IN 2017

We staan aan het einde van 2017 en kunnen terugkijken op een jaar waarin weer veel gebeurd is. Een van de hoogtepunten was natuurlijk de opening van het vernieuwde gedeelte. Nog altijd ontvangen we hierover vele complimenten en elke dag mogen we genieten van de sfeer in dit gedeelte van ons centrum. We hopen deze uitstraling in de toekomst ook toe te mogen passen in andere gedeeltes van ons centrum. Daarnaast is er met Glitz & Glam dit jaar flink uitgepakt en heeft dit voor veel PR en promotie gezorgd. Het was een zeer geslaagde fashiondag die mede dankzij de komst van Fred van Leer extra glans kreeg. Maar we hebben nog een kleine maand te gaan in 2017. Een maand met extra koopzondagen en diverse evenementen. Daar vestigen we nu onze aandacht op.

volledige pdf

Lees meer »

Uitnodiging Intergraal Kindcentrum Brainstormsessie

27-10-2017

Beste ondernemer,

Delen is het nieuwe hebben!

Binnen IKC (Integraal Kind Centrum) de Groenling staat de persoonsontwikkeling van kinderen centraal. Wij bereiden onze kinderen voor op de toekomst; een toekomst waarin ze een beroep gaan uitoefenen waarvan wij nu het bestaan nog niet eens kennen. Daarvoor hebben ze andere competenties en vaardigheden nodig dan die van de afgelopen 20 jaar. Dit vraagt vernieuwing van ons huidige onderwijssysteem. Het is tijd voor verandering! 

Binnen IKC de Groenling zoeken we de samenwerking met lokale ondernemers om deze verandering te kunnen bewerkstelligen. Onderwijs is van ons allemaal en een leven lang leren doe je niet alleen binnen de muren van de school. Sterker nog, juist daarbuiten valt nog zoveel te ontdekken!

Lees meer »

Project camera in beeld

Beste ondernemers,

De politie is gestart met het project Camera In Beeld.
Kort gezegd wil de politie inventariseren waar in de gemeente overal camera's hangen.
Veel ondernemers gebruiken camera's voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. 
Ook steeds meer particulieren beveiligen hun eigendommen met camera's. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen.

Lees meer »

Nieuws uit limburg

19-02-2018Gestolen beelden uit kapel teruggevonden
Twee van de drie gestolen beelden uit de Aldegundiskapel in Buggenum zijn weer terecht.

19-02-2018Politie pakt verdachte schietpartij vakantiehuis
De politie heeft een 50-jarige man uit de gemeente Leudal opgepakt voor de schietpartij in een vakantiehuisje in Vijlen maandag.

19-02-2018Met mes in gezicht gesneden: 15 maanden de cel in
Een 26-jarige man moet vijftien maanden in de gevangenis doorbrengen omdat hij op 13 augustus vorig jaar een bewoner van het asielzoekerscentrum in Ov...

19-02-2018Huiszoeking in Venlo bij grote drugsactie politie en fiscus
Bij een grote actie van de politie en de Belastingdienst tegen hennepcriminelen in Zuidoost-Brabant zijn maandag ook een huis en een garagebox in Venl...

19-02-2018Sleutelkastjes-inbreker jarenlang achter de tralies
Twee Venlonaren van 23 en 22 jaar oud moeten respectievelijk 45 en dertien maanden de cel in voor acht woninginbraken die ze pleegden in Venlo, Bleric...

Aanleveren nieuws

Heeft u nieuws voor de redactie?

U kunt uw nieuws sturen via ons contactformulier.