Webdesign & -development: PanSign Communicatie
Ondernemers Zuid / Panningen

Verdiepingssessies Ondermijnende criminaliteit MKB

Geachte ondernemer,

Op 12 april is er een symposium Ondermijnende criminaliteit geweest. De MKB-verdiepingssessie vindt plaats op donderdagavond 28 juni 2018.

Programma
De organisatie van de verdiepingssessie is een samenwerking tussen brancheorganisatie MKB-Limburg en de gemeente Peel en Maas. Een collega-ondernemer trapt de avond af met een persoonlijk verhaal over wat hem is overkomen. Het MKB-Limburg informeert u vervolgens over de initiatieven die neemt en over de vragen waarmee u bij het MKB terecht kunt. Daarna wordt u in een interactieve sessie gevraagd om uw input.

Verwachtingen
Het symposium stond in het teken van bewustwording, kennismaken met de verschijningsvormen van ondermijnende criminaliteit en waar u terecht kunt voor het melden van vreemde situaties. In de verdiepingssessie zijn de rollen omgedraaid en luisteren wij graag naar uw verhaal. In een interactieve setting wordt gevraagd naar uw ervaringen, initiatieven en dilemma's. Uw input gaan we (geanonimiseerd) gebruiken voor de kaderstelling integrale veiligheid, waarin de gemeentelijke aanpak en inzet voor de komende vier jaar staat verwoord. Op deze manier proberen wij aan te sluiten bij de ontwikkelingen waar u als ondernemer mee te maken heeft.

Deelname
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze sessie. En kunt uw deelname bevestigen door te bellen met 077-306 66 66 of door een mail te sturen naar oov@peelenmaas.nl. Binnenkort sturen wij u een aanvullend bericht met de locatie van de verdiepingssessie.

Met vriendelijke groet,

namens het MKB-Limburg en burgemeester Wilma Delissen-Van Tongerlo,


Jeroen Stempher en Jos Frenken, adviseurs Openbare Orde en Veiligheid
Gemeente Peel en Maas

iCafe on tour, 9 april, Het Bouwens

De industriële Kring Peel en Maas heeft de afgelopen jaren het ‘iCafé' en het ‘iCafé on tour' georganiseerd.

De eerstvolgende iCafé on tour wordt gehouden op maandag 9 april bij Het Bouwens te Panningen.
Een laagdrempelige ondernemersbijeenkomst op locatie met een kijkje in de keuken bij een bedrijf in de
gemeente Peel en Maas. Of je nou lid bent van een ondernemersvereniging of niet, het maakt niet uit.

Het uitgangspunt is elkaar als ondernemer beter leren kennen! Wat doet
die ander eigenlijk? Kunnen we samen iets voor elkaar betekenen?

Lees meer »

Zomerinfo 2018

14-07-2014

Zomerinfo is hét vakantiemagazine voor zowel de inwoners van Peel en Maas als ook voor de vele toeristen die onze gemeente aandoen deze zomer. In juni verschijnt al weer de VIJFTIENDE editie van dit kleurrijke magazine. Een uitgave van de Stichting Centrum Management Panningen in samenwerking met DTP Graphic Products, Toeristisch Platform Peel en Maas en de Retailgroep Peel en Maas.

Zomerinfo heeft een frisse en kleurrijke uitstraling en na al die jaren mogen we nog steeds zeggen dat dit vakantiemagazine een groot succes is, zo bewijzen jaarlijks de positieve reacties van burgers en de grote stroom toeristen naar de kernen van Peel en Maas voor het bijwonen van de vele zomeractiviteiten.

 

Lees meer »

Project camera in beeld

Beste ondernemers,

De politie is gestart met het project Camera In Beeld.
Kort gezegd wil de politie inventariseren waar in de gemeente overal camera's hangen.
Veel ondernemers gebruiken camera's voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. 
Ook steeds meer particulieren beveiligen hun eigendommen met camera's. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen.

Lees meer »

Erkenning Werk en Mantelzorg

Op 5 april jl. was de start van de Buzz tour Werk en Mantelzorg bij Bakkerij Broekmans.
Niet alleen een gezellige bijeenkomst maar ook succesvol in die zin dat er een aantal afspraken zijn gemaakt om collega-bedrijven in Peel en Maas uit te nodigen om de erkenning mantelzorg vriendelijk bedrijf te gaan behalen.

Om jullie te helpen deze collega bedrijven op weg te helpen is Martijn Tillema van Werk en Mantelzorg gevraagd een pakketje samen te stellen wat jullie door kunnen sturen naar deze collega's, zie hieronder.

Lees meer »

Aanleveren nieuws

Heeft u nieuws voor de redactie?

U kunt uw nieuws sturen via ons contactformulier.