Webdesign & -development: PanSign Communicatie
Ondernemers Zuid / Panningen

Bevo Business Dinner Event 25 mei 2018

Na het succes vorig jaar van het eerste Bevo Business Dinner Event, organiseert Bevo Hc weer een inspirerende avond voor ondernemers. Dit jaar staat de avond volledig in het thema van ‘Gezondste Regio 2025'.
Wat is er allemaal mogelijk? En hoe kunnen ondernemers, maatschappelijke organisaties en Bevo Hc daaraan bijdragen?

Metropolitan Farmer Rob Baan zal deze avond zijn visie toelichten waarin hij ernaar streeft dat Nederland de meest gezonde delta van de wereld wordt!

In een Late-Night achtige opstelling zullen 6 tafelgasten diverse onderwerpen in combinatie met de Gezondste Regio 2025 bespreken. Aan tafel zullen onder andere: Jan Jenneskens (Gezondheidsmaker uit Horst), Marleen Rijnsbergen (gedeputeerde Staten) en burgemeester Wilma Delissen (Gemeente Peel en Maas) en Alie de Boer (Maastricht University Campus Venlo) plaats nemen.

Een compleet 4 gangen diner van Ria Joosten wordt voor u geserveerd door onze eigen selectie-spelers. Het hele diner is compleet verzorgd met vele verse producten én gezonde dranken en dat allemaal uit onze eigen regio! Tijdens het diner kunt u genieten van live muziek. Na het diner is er een gezellige afterparty waar kan worden gedanst!

Datum:         Vrijdag 25 mei 2018
Locatie:        Handbal Arena de Heuf in Panningen
Aanvang:      19.00 uur
Ontvangst:   vanaf 18.30 uur


Er zijn 250 plaatsen beschikbaar. Kaarten à € 75,00 euro (incl. btw) zijn direct online te boeken via www.rdtickets.nl/bevohc. De factuur omvat educatie en sponsoring. Het is ook mogelijk om een hele tafel voor 8 personen te boeken.


Klik op onderstaande link voor een korte terugblik van de vorige editie:
https://www.youtube.com/watch?v=mWYsijfF7IA

 

« Terug

Aanleveren nieuws

Heeft u nieuws voor de redactie?

U kunt uw nieuws sturen via ons contactformulier.