Webdesign & -development: PanSign Communicatie
Ondernemers Zuid / Panningen

Bevo Business Dinner Event 25 mei 2018

Na het succes vorig jaar van het eerste Bevo Business Dinner Event, organiseert Bevo Hc weer een inspirerende avond voor ondernemers. Dit jaar staat de avond volledig in het thema van ‘Gezondste Regio 2025'.
Wat is er allemaal mogelijk? En hoe kunnen ondernemers, maatschappelijke organisaties en Bevo Hc daaraan bijdragen?

Metropolitan Farmer Rob Baan zal deze avond zijn visie toelichten waarin hij ernaar streeft dat Nederland de meest gezonde delta van de wereld wordt!

In een Late-Night achtige opstelling zullen 6 tafelgasten diverse onderwerpen in combinatie met de Gezondste Regio 2025 bespreken. Aan tafel zullen onder andere: Jan Jenneskens (Gezondheidsmaker uit Horst), Marleen Rijnsbergen (gedeputeerde Staten) en burgemeester Wilma Delissen (Gemeente Peel en Maas) en Alie de Boer (Maastricht University Campus Venlo) plaats nemen.

Een compleet 4 gangen diner van Ria Joosten wordt voor u geserveerd door onze eigen selectie-spelers. Het hele diner is compleet verzorgd met vele verse producten én gezonde dranken en dat allemaal uit onze eigen regio! Tijdens het diner kunt u genieten van live muziek. Na het diner is er een gezellige afterparty waar kan worden gedanst!

Datum:         Vrijdag 25 mei 2018
Locatie:        Handbal Arena de Heuf in Panningen
Aanvang:      19.00 uur
Ontvangst:   vanaf 18.30 uur


Er zijn 250 plaatsen beschikbaar. Kaarten à € 75,00 euro (incl. btw) zijn direct online te boeken via www.rdtickets.nl/bevohc. De factuur omvat educatie en sponsoring. Het is ook mogelijk om een hele tafel voor 8 personen te boeken.


Klik op onderstaande link voor een korte terugblik van de vorige editie:
https://www.youtube.com/watch?v=mWYsijfF7IA

 

iCafe on tour, 9 april, Het Bouwens

De industriële Kring Peel en Maas heeft de afgelopen jaren het ‘iCafé' en het ‘iCafé on tour' georganiseerd.

De eerstvolgende iCafé on tour wordt gehouden op maandag 9 april bij Het Bouwens te Panningen.
Een laagdrempelige ondernemersbijeenkomst op locatie met een kijkje in de keuken bij een bedrijf in de
gemeente Peel en Maas. Of je nou lid bent van een ondernemersvereniging of niet, het maakt niet uit.

Het uitgangspunt is elkaar als ondernemer beter leren kennen! Wat doet
die ander eigenlijk? Kunnen we samen iets voor elkaar betekenen?

Lees meer »

Zomerinfo 2018

14-07-2014

Zomerinfo is hét vakantiemagazine voor zowel de inwoners van Peel en Maas als ook voor de vele toeristen die onze gemeente aandoen deze zomer. In juni verschijnt al weer de VIJFTIENDE editie van dit kleurrijke magazine. Een uitgave van de Stichting Centrum Management Panningen in samenwerking met DTP Graphic Products, Toeristisch Platform Peel en Maas en de Retailgroep Peel en Maas.

Zomerinfo heeft een frisse en kleurrijke uitstraling en na al die jaren mogen we nog steeds zeggen dat dit vakantiemagazine een groot succes is, zo bewijzen jaarlijks de positieve reacties van burgers en de grote stroom toeristen naar de kernen van Peel en Maas voor het bijwonen van de vele zomeractiviteiten.

 

Lees meer »

Project camera in beeld

Beste ondernemers,

De politie is gestart met het project Camera In Beeld.
Kort gezegd wil de politie inventariseren waar in de gemeente overal camera's hangen.
Veel ondernemers gebruiken camera's voor het houden van toezicht en het beveiligen van hun panden en goederen. 
Ook steeds meer particulieren beveiligen hun eigendommen met camera's. De politie gebruikt in het dagelijks werk vaak camerabeelden om misdaden op te lossen.

Lees meer »

Erkenning Werk en Mantelzorg

Op 5 april jl. was de start van de Buzz tour Werk en Mantelzorg bij Bakkerij Broekmans.
Niet alleen een gezellige bijeenkomst maar ook succesvol in die zin dat er een aantal afspraken zijn gemaakt om collega-bedrijven in Peel en Maas uit te nodigen om de erkenning mantelzorg vriendelijk bedrijf te gaan behalen.

Om jullie te helpen deze collega bedrijven op weg te helpen is Martijn Tillema van Werk en Mantelzorg gevraagd een pakketje samen te stellen wat jullie door kunnen sturen naar deze collega's, zie hieronder.

Lees meer »

Aanleveren nieuws

Heeft u nieuws voor de redactie?

U kunt uw nieuws sturen via ons contactformulier.