Webdesign & -development: PanSign Communicatie
Ondernemers Zuid / Panningen

Symposium Ondermijnde criminaliteit 12 april

Bericht van Gemeente Peel en Maas:

Gemeente Peel en Maas organiseert symposium Ondermijnde criminaliteit.
Op donderdagavond 12 april organiseert de gemeente Peel en Maas een symposium over Ondermijnende criminaliteit. Tijdens deze avond wordt u, vanuit verschillende invalshoeken, meegenomen in de wereld van Ondermijning. Criminele activiteiten die het bedrijfs- en verenigingsleven vervuilen zijn een probleem voor ons allemaal. Maar wat doen we eraan?

Wat is ondermijnende criminaliteit?
Bedrijven zonder klanten...maar met veel omzet, drugslabs of wietplantages in een legaal gehuurde schuur of pand, gulle sponsoring van de voetbalclub met contant geld, een ongevraagde ‘beveiliger' in een café... allemaal voorbeelden van ondermijning; ‘ondernemende' activiteiten die criminelen opzetten om hun illegale activiteiten te maskeren. Het effect is dat onder- en bovenwereld steeds meer met elkaar verweven raken en dat de grenzen tussen legaal en illegaal vervagen. De echte ondernemer, ook u en wij, krijgen er steeds meer last van.

Samen een vuist maken
Ondermijning wordt de laatste jaren steeds beter onderkend, maar wat doen we eraan als samenleving? De politie en de gemeente kunnen het tegen gaan van ondermijnende criminaliteit niet alleen. Hoe kan een ondernemer of sportvereniging bijdragen? Wat hebben we er zelf aan en wat mag je van elkaar verwachten?

De gemeente Peel en Maas wil samen met ons een vuist maken in het tegengaan van ondermijning.

Kom luisteren naar wat zij te vertellen hebben en ga in gesprek!

Meer informatie en aanmelden
Kijk op www.peelenmaas.nl > Nieuws > Symposium ondermijnende criminaliteit voor meer informatie en een globaal programma. Ook kunt u zich hier aanmelden.

 

 

« Terug

Nieuws uit limburg

20-04-2018Trio achter Nao ’t Zuuje krijgt titel Venlonaer van ’t jaor
Rob Hodselmans, Pieter Kuijpers en Lex Uiting mogen zich Venlonaer van ’t jaor 2017 noemen.

20-04-2018Relatieconflict mogelijk oorzaak bomalarm Gennep
De 24-jarige man uit Well die donderdagavond in Gennep werd opgepakt omdat hij vermoedelijk explosieven in zijn auto had liggen, had waarschijnlijk ee...

20-04-2018Tankwagen doormidden geknakt op A2
Op de A2 is tussen Eijsden en Gronsveld een tankwagen doormidden geknakt. Dat gebeurde vrijdagmiddag tegen half zes. De wagen is ingericht voor het ve...

20-04-2018'Scouting, wandelen en waterbuffer op oud complex VV Scharn'
Het nieuwe onderkomen van de scouting Heer in een groene wandelomgeving met sport- en speltoestellen, en de aanleg van een waterbuffer.

20-04-2018Lange celstraf voor misbruik zoontje en nichtje
Een Nederlandse man is in Duitsland veroordeeld tot bijna veertien jaar cel, omdat hij zijn eigen zoontje drie jaar lang seksueel heeft misbruikt.

Aanleveren nieuws

Heeft u nieuws voor de redactie?

U kunt uw nieuws sturen via ons contactformulier.