Webdesign & -development: PanSign Communicatie
Ondernemers Zuid / Panningen

Uitnodiging Intergraal Kindcentrum Brainstormsessie

Beste ondernemer,

Delen is het nieuwe hebben!

Binnen IKC (Integraal Kind Centrum) de Groenling staat de persoonsontwikkeling van kinderen centraal. Wij bereiden onze kinderen voor op de toekomst; een toekomst waarin ze een beroep gaan uitoefenen waarvan wij nu het bestaan nog niet eens kennen. Daarvoor hebben ze andere competenties en vaardigheden nodig dan die van de afgelopen 20 jaar. Dit vraagt vernieuwing van ons huidige onderwijssysteem. Het is tijd voor verandering!
Binnen IKC de Groenling zoeken we de samenwerking met lokale ondernemers om deze verandering te kunnen bewerkstelligen. Onderwijs is van ons allemaal en een leven lang leren doe je niet alleen binnen de muren van de school. Sterker nog, juist daarbuiten valt nog zoveel te ontdekken!

IKC de Groenling ziet het als haar maatschappelijke opdracht om gelijke ontwikkelingskansen te creëren voor álle kinderen binnen de gemeente Peel en Maas van 0 t/m 14 jaar; ook de kinderen die iets extra's nodig hebben in hun ontwikkeling, horen daarbij.

Wij nodigen jullie van harte uit om met ons mee te denken hoe lokale ondernemers een bijdrage kunnen leveren aan deze gezamenlijke maatschappelijke opdracht. De droom van IKC de Groenling raakt verschillende thema's waarbij jullie als ondernemers kunnen helpen.
Hierbij valt te denken aan:
- huisvesting
- omgeving
- het bedrijfsleven als onderwijsplek
- leren van en in de maatschappij
- etc.

IKC de Groenling organiseert een bijeenkomst voor alle lokale ondernemers om samen te brainstormen over kansen en mogelijkheden voor onze kinderen.
U denkt toch graag met ons mee??!

 

Wanneer?
30 november 2017
13.00 uur tot 14.00 uur

Locatie:
Kerkstraat 32, Panningen

U kunt zich aanmelden via: h.vullings@hoerakindercentra.nl

Met vriendelijke groet,

IKC de Groenling,

‘Waar ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is en samen zingen wij het hoogste lied'

 

 

« Terug

Nieuws uit limburg

19-02-2018Gestolen beelden uit kapel teruggevonden
Twee van de drie gestolen beelden uit de Aldegundiskapel in Buggenum zijn weer terecht.

19-02-2018Politie pakt verdachte schietpartij vakantiehuis
De politie heeft een 50-jarige man uit de gemeente Leudal opgepakt voor de schietpartij in een vakantiehuisje in Vijlen maandag.

19-02-2018Met mes in gezicht gesneden: 15 maanden de cel in
Een 26-jarige man moet vijftien maanden in de gevangenis doorbrengen omdat hij op 13 augustus vorig jaar een bewoner van het asielzoekerscentrum in Ov...

19-02-2018Huiszoeking in Venlo bij grote drugsactie politie en fiscus
Bij een grote actie van de politie en de Belastingdienst tegen hennepcriminelen in Zuidoost-Brabant zijn maandag ook een huis en een garagebox in Venl...

19-02-2018Sleutelkastjes-inbreker jarenlang achter de tralies
Twee Venlonaren van 23 en 22 jaar oud moeten respectievelijk 45 en dertien maanden de cel in voor acht woninginbraken die ze pleegden in Venlo, Bleric...

Aanleveren nieuws

Heeft u nieuws voor de redactie?

U kunt uw nieuws sturen via ons contactformulier.