Webdesign & -development: PanSign Communicatie
Ondernemers Zuid / Panningen

Verdiepingssessies Ondermijnende criminaliteit MKB

Geachte ondernemer,

Op 12 april is er een symposium Ondermijnende criminaliteit geweest. De MKB-verdiepingssessie vindt plaats op donderdagavond 28 juni 2018.

Programma
De organisatie van de verdiepingssessie is een samenwerking tussen brancheorganisatie MKB-Limburg en de gemeente Peel en Maas. Een collega-ondernemer trapt de avond af met een persoonlijk verhaal over wat hem is overkomen. Het MKB-Limburg informeert u vervolgens over de initiatieven die neemt en over de vragen waarmee u bij het MKB terecht kunt. Daarna wordt u in een interactieve sessie gevraagd om uw input.

Verwachtingen
Het symposium stond in het teken van bewustwording, kennismaken met de verschijningsvormen van ondermijnende criminaliteit en waar u terecht kunt voor het melden van vreemde situaties. In de verdiepingssessie zijn de rollen omgedraaid en luisteren wij graag naar uw verhaal. In een interactieve setting wordt gevraagd naar uw ervaringen, initiatieven en dilemma's. Uw input gaan we (geanonimiseerd) gebruiken voor de kaderstelling integrale veiligheid, waarin de gemeentelijke aanpak en inzet voor de komende vier jaar staat verwoord. Op deze manier proberen wij aan te sluiten bij de ontwikkelingen waar u als ondernemer mee te maken heeft.

Deelname
U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze sessie. En kunt uw deelname bevestigen door te bellen met 077-306 66 66 of door een mail te sturen naar oov@peelenmaas.nl. Binnenkort sturen wij u een aanvullend bericht met de locatie van de verdiepingssessie.

Met vriendelijke groet,

namens het MKB-Limburg en burgemeester Wilma Delissen-Van Tongerlo,


Jeroen Stempher en Jos Frenken, adviseurs Openbare Orde en Veiligheid
Gemeente Peel en Maas

« Terug

Aanleveren nieuws

Heeft u nieuws voor de redactie?

U kunt uw nieuws sturen via ons contactformulier.