Nieuws

Promotiekrant Voorjaar Panningen 2019

Na alle winterse buien is het toch ook weer tijd om te gaan denken aan het komende voorjaar. De dagen worden weer langer en straks gaan ook de temperaturen verder omhoog. Twee seizoenen staan al weer klaar om te laten zien welk moois ze te bieden hebben. Ook dient zich weer een seizoen met nieuwe kleurrijke mode aan en zullen de terrassen zich snel weer gaan vullen. Ook in Panningen-centrum vieren we het voorjaar en zomer met een aantal leuke spraakmakende evenementen. Denk aan de Paas- en Pinkstermarkt, Koningsdag, Kepèlla Cultura, De Dag van Morgen, De Smaak van Peel en Maas en nog veel meer.

We willen er alles aan doen ons prachtige centrum en haar omgeving met de vele activiteiten weer te promoten bij onze eigen inwoners, maar ook bij de inwoners van onze buurtgemeenten. Tijd dus voor de Promotiekrant Panningen voorjaar 2019 die we uitgegeven in samenwerking met DTP Graphic Products.

De promotiekrant kent een oplage van maar liefst 42.000 exemplaren en wordt in de gehele regio op 30 en 31 maart 2019 huis aan huis verspreid. Het verspreidingsgebied vindt u in de bijgevoegde info van DTP Graphic Products. Binnenkort start DTP Graphic Products met de acquisitie voor de promotiekrant. Wilt u verzekerd zijn van een goede plaats in deze krant? Reserveer dan nu al uw advertentieruimte. Bel voor meer informatie met DTP Graphic Products: 077- 306 00 36 of mail met info@dtp-group.nl

Advertenties en advertorials graag uiterlijk 26 februari a.s. inleveren bij DTP Graphic Products.

Draag ook uw steentje bij aan de promotie van Panningen centrum en omgeving, want alleen samen maken we het verschil!